FITNESS 1:1

De ce sa alegi antrenamentele functionale FITNESS 1:1

Antrenamentul funcțional 1-1 reprezintă o modalitate ideala de dezvoltare a forței musculare, sporire a flexibilității și, în plus, tonifierea si sporirea tonusului muscular in intregul corp.

Planul de antrenament personalizat este construit de catre antrenorul nostru personal din exercitii inspirate din fitness si gimnastica de recuperare și sunt perfecte pentru a restabili funcționarea optimă a corpului, fără a pune prea multă presiune pe articulații sau coloana vertebrală. 

Antrenamentul funcțional 1-1 oferă o serie de avantaje, printre care se numără îmbunătățirea posturii corporale, contribuie semnificativ la arderea grăsimilor și ajută, de asemenea, la tonifierea musculară, rezultatul fiind dezvoltarea unui corp puternic și bine definit.

Fiecare sesiune alături de terapeuƫii noștrii include principii care vizează flexibilitatea, mobilitatea, stabilitatea, echilibrul și forța, contribuind astfel la menținerea corpului într-o stare de sănătate optimă.

Antrenamentul 1-1 oferă o experiență personalizată în care întreaga atenție este concentrată exclusiv asupra ta. Acest tip de antrenament iti permite să beneficiezi de supervizarea atentă a unui specialist, care va adapta fiecare exercițiu la nevoile și obiectivele tale individuale.

Antrenamentele functionale 1:1 sunt o modalitate ideală de a maximiza beneficiile fitness-ului, asigurandu-te că fiecare mișcare este executată corect și în siguranță. 

Tipuri de antremanete FITNESS 1:1

La clinica Recondition poti opta pentru antrenamente 1:1 fizic in sala, antrenamente de minigrup sau antrenamente online.

Poti alege planurile de antrenament clasice, sau variantele ce includ consiliere nutritionala, stretching, terapie TECAR sau drenaj limfatic.