INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE/ SERVICIILE COMERCIALIZATE PE SITE

RE+CONDITION este o clinică medicală specializată în diagnosticul și recuperarea afecțiunilor musculo-scheletale. Echipa noastră este formată din medici de recuperare (medicină fizică și reabilitare), medici ortopezi și medici imagisti cu supraspecializare și interes deosebit în imagistica musculo-scheletala, precum și o echipă de fiziokinetoterapeuti cu experiență și supraspecializări diverse.

Oferim o gamă largă de servicii de recuperare și performanță sportivă, care includ recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, drenaj limfatic, terapie manuală ortopedică, masaj sportiv și terapeutic, osteopatie, kinesiotaping, fitness 1-1, pachete de refacere pentru sportivi, performanță sportivă și antrenamente individuale de tip functional 1-1.

În plus, organizăm și susținem conferințe internaționale, unde prezentăm noutăți și abordări moderne în domeniul afectiunilor sportive ale gleznei și ale piciorului, în diagnosticul și recuperarea musculo-scheletala.

RE+CONDITION oferă, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa sau închiria dispozitive medicale de calitate, utilizate în tratamentele de recuperare și reabilitare. În acest fel, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de cele mai bune tratamente și de o recuperare rapidă și eficientă.

În plus, oferim informații detaliate despre sănătate pe site-ul nostru, precum și directoare web pe categorii, forumuri, servicii de promovare web și conținut personalizat. Astfel, ne dorim să contribuim la îmbunătățirea sănătății și calității vieții pacienților noștri, oferindu-le cele mai bune opțiuni de tratament și îngrijire.