POLITICA DE PRETURI

CYCLEBOX S.R.L. isi actualizeaza zilnic preturile pentru produsele si serviciile oferite, incluzand programele medicale de recuperare, rezervari, informatii despre serviciile medicale/produse medicale promovate si newsletter. Preturile pentru fiecare produs/serviciu sunt afisate pe site si pot beneficia de reduceri si promotii, care nu sunt in general cumulative. In cazul in care sunt disponibile mai multe discount-uri sau reduceri pentru acelasi produs/serviciu, se aplica reducerea cu valoarea cea mai mare.

CYCLEBOX S.R.L. isi rezerva dreptul de a organiza campanii promotionale pentru produsele/serviciile/ofertele afisate pe site, cu conditii stabilite de catre companie. Pentru achizitionarea produselor/serviciilor la comanda, CYCLEBOX S.R.L. poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului/ofertei.

Factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de CYCLEBOX S.R.L., precum si orice alte plati aferente comenzii, vor fi transmise in format electronic prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.

Pentru fiecare produs/serviciu care beneficiaza de garantie, cumparatorul va primi la livrare sau in format electronic (prin adaugare in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau) un certificat de garantie care va include toate detaliile centrului de service ce asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.