MODALITATEA DE LIVRARE A SERVICIILOR

De la momentul achiziționării serviciilor, un reprezentant CYCLEBOX S.R.L. va stabili împreună cu tine data și ora la care te poți prezenta la cabinet pentru executarea serviciului sau abonamentului ales. Executarea serviciilor medicale se face in incinta clinicii RECONDITION din Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 2-4.

Pentru clientii noi care trebuie sa completeze formularul de sanatate / consimtamantul la centru, va rugam sa planificati sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte de ora de incepere. Prima sesiune poate necesita un proces de primire putin mai lung decat in mod obisnuit, astfel incat sa impartasim cat mai multe informatii posibil puse la dispozitie de catre dvs. pentru a accelera primul serviciu.

Clientii care sunt deja in baza noastra de date, ar trebui sa planuiasca sa soseasca cu cel putin 5 minute inainte de ora programarii, pentru a ne asigura ca vor fi efectuate la timp toate serviciile.

Clientii care sosesc cu intarziere vor fi taxati pentru intreaga sesiune rezervata, iar serviciul va inceta prompt la ora programata.