POLITICA DE ANULARE A PROGRAMARII

Va puteti anula programarea online, atata timp cat este cu mai mult de 24 de ore inainte de programare, va rugam sa sunati la +40 783 030 552 sau sa ne lasati un e-mail la adresa: hello@recondition.ro. In cazul in care trebuie sa anulati o programare cu mai putin de 24 de ore inainte de ora rezervata, va rugam sa ne sunati pentru a va informa cu privire la disponibilitatea noastra pentru a programa o alta sedinta.

In cazul in care ati achitat o programare, iar doriti sa o anulati, va rugam sa retineti ca nu va fi posibila returnarea sumei platite. De asemenea, daca nu va prezentati la programarea stabilita fara a ne anunta in prealabil, nu veti putea fi reprogramat si nu veti primi niciun fel de rambursare a sumei platite.

In cazul in care programarea este anulata din cauza noastra, veti fi contactat imediat si va vom reprograma programarea cat mai curand posibil, fara nicio taxa suplimentara din partea dumneavoastra.

 

POLITICA DE ANULARE A INSCRIERII LA CONFERINTE

Daca doriti sa anulati inscrierea la conferinta pentru care ati platit, trebuie sa ne contactati in scris prin e-mail la adresa hello@recondition.ro. Anularea se poate face fara penalizare daca ne contactati cu cel putin 7 zile inainte de data inceperii conferintei. In caz contrar, nu vom putea returna taxa de inscriere achitata.

In cazul in care nu puteti participa la conferinta, aveti posibilitatea sa o reprogramati pentru o alta data. Va rugam sa ne contactati in scris cu cel putin 3 zile inainte de data inceperii conferintei si sa ne comunicati noua data dorita.

Recondition isi rezerva dreptul de a anula sau amana conferinta in cazuri de forta majora sau pentru alte motive obiective, care nu pot fi controlate de catre noi. In aceasta situatie, vom returna taxa de inscriere achitata sau o vom transfera pentru o alta conferinta, la alegerea dumneavoastra.