POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

La CYCLEBOX S.R.L., ne dorim sa ne asiguram ca toti clientii nostri sunt multumiti de achizitiile lor. De aceea, am implementat o politica de returnare a produselor care sa ofere clientilor nostri transparenta si confort in procesul de cumparare.

Returul produselor si serviciilor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionate pe site-ul Recondition si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul in care produsul returnat este deteriorat sau prezinta semne de uzura, CYCLEBOX S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produsului. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat, in scris sau verbal (agresiv, licentios etc.), au in istoricul comenzilor livrari refuzate sau folosesc in mod abuziv dreptul de retur in 14 zile.

Pentru a solicita un retur, va rugam sa ne contactati prin email sau telefon si sa ne furnizati informatiile necesare. Va vom oferi toate detaliile necesare pentru a returna produsul in siguranta si va vom informa asupra procedurii de returnare.

CYCLEBOX S.R.L. isi asuma responsabilitatea pentru produsele livrate si face tot posibilul sa asigure satisfactia clientilor nostri. Va multumim pentru increderea acordata si suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare sau intrebari referitoare la politica noastra de returnare a produselor.

Politica de retur se aplica atat produselor achizitionate online, cat si serviciilor de inscriere la conferinte organizate de CYCLEBOX S.R.L. Daca sunteti nemultumit de achizitia dumneavoastra sau doriti sa renuntati la serviciul de inregistrare la conferință, puteți returna produsele/serviciile fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile de la data primirii acestora. Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și art. 14 din O.U.G. nr. 34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produsului/serviciului.

CYCLEBOX S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza orice cerere de retur sau de înregistrare la conferință în cazul clienților care utilizează abuziv dreptul de retur sau care au un istoric de comenzi cu livrări refuzate. De asemenea, CYCLEBOX S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care manifestă un comportament și limbaj neadecvat, în scris sau verbal (agresiv, licențios etc.).